Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Cadogan Dermot

'Mort' / virtuaalihevonen / VH16-027-0205 / SPC-000-0000

newforestinponi, ori, 144cm, tummanruunikko, koulu- & showpainotteinen; vaB & RD
s. 22.11.2016 *, kasv. 
VRL-00884 / Cadogan Ponies, om. VRL-14470 / Paxton Stud

 

         

 

Nyffiherra Cadogan Dermot, eli tutummin vain Mort on rohkea ja vanhempiensa tavoin erittäin hyväkäytöksinen sekä äärettömän kiltti poni. Ori on hoidettaessa siis hyvin ystävällinen ja mukava tapaus, joka on helppo käsiteltävä oikeastaan joka tilanteessa. Mort on perusluonteeltaan myös melko utelias, mutta ei kuitenkaan niin utelias että olisi koko ajan änkeämässä tutkimaan uusia asioita. Mortia ei usein nähdä pahalla tuulella, vaan sillä on aina korvat hörössä ja positiivinen mieliala, oli sitten kyseessä rapsutustilanne tai satulavyön kiristys! Taluttaessa Mort kävelee aina rauhallisesti taluttajan vierellä ja sen saa aina talutettua ongelmitta. 

Ratsuna Mort on omalla tavallaan rauhallinen. Se ei ole missään nimessä laiska tai edes hidas, mutta se ei säiky mitään ja sen liikkeet ovat tasaisen rauhalliset. Mort on loistava ratsu myös aloittelijoille, sillä ori käyttäytyy myös ratsastaessa aina hyvin, eikä se koskaan esimerkiksi pukittele tai hypi pystyyn. Mort onkin varmaankin tallin luotettavin ja kiltein poni, jolla on miellyttävää ja mukavaa ratsastaa. Maastossakin Mort on samalla tavalla rauhallinen ja tottelevainen kuin kentällä tai maneesissakin ratsastaessa - ori on siis mitä loistavin maastoponi!

Kouluratsastuksessa Mort on hyvin osaava, ja sen se myös osaa näyttääkin. Ori on mukavan herkkä ja tottelevainen, äärettömän yhteistyöhaluinen kouluponi, joka omaa erittäin hyvän askelten kokoamis- ja lisäämiskyvyn. Mort loistaakin kouluradoilla erityisesti lisätyissä askellajeissa. Mort ei ole valitettavasti ainakaan luonnostaan järin taipuisa poni, mutta hyvien alkuverryttelyjen tuloksena se notkistuu huomattavasti ja alkaa selvästi liikkumaan paljon sulavammin kuin miten se liikkuisi ilman kunnollisia alkuverryttelyjä. 

Esteratsastuksessa Mort on ehkä vähän kömpelö, mutta se pitää hyppäämisestä. Oikealla ratsastajalla se kyllä osaa hypätä ihan kivasti ja muistaa joskus jopa nostella jalkojaankin, mutta enemmän Mort on ehdottomasti kouluponi. Mort on kuitenkin rohkea hyppääjä, eikä se kieltele juurikaan koskaan, vaan hyppää kaikenlaiset esteet innokkaasti. 

Kisapaikoilla ori on yleensä hyvin rauhallinen ja ottaa vieraissakin paikoissa rennosti ilman minkäänlaisia hermoiluja. Mortin uteliaisuus tulee paremmin esille uusissa paikoissa, ja herra onkin aina innokas ja rohkea tutkimaan uusia asioita. Radalla Mort liikkuu aina sulavasti ja yrittää parhaansa. Mort on myös helppo lastata, sillä ori kävelee aina suoraan vain hevosauton kyytiin ilman minkäänlaisia ongelmia!

 

 

Suku & jälkeläiset

i. Mäntymetsän Daniel e. Follywall Nefisa
ii. Hewitt Love Delight  evm / ie. Mäntymetsän Melrose  evm ei. Oberion  evm / ee. Bellarine  evm

 

Ei vielä jälkeläisiä.

 

 

Kilpailutulokset

KRJ-kouluratsastuskilpailut
(vain sijoitukset (0 kpl) merkitty)

00.00.0000, kutsu, luokka (0/00)

00.00.0000, kutsu, luokka (0/00)

 

Ponin showkilpailutulokset näet täältä.

 

 

Päiväkirja & valmennukset

 


Ponin kuvat © Lebatihem (CC BY-NC-ND 2.0)

 

virtuaalitalli / a sim-game stable

©2019 Paxton Stud / virtuaalitalli - suntuubi.com